Wij gaan voor hout van de bovenste plank

De finesse van ons vak


Elke plooi, nerf of groef. Kleurschakering of reliëf. We bekijken al het hout met een zeer scherp en kritisch oog. Het is juist elk detail wat ons doet bewegen om het beste hout aan jou te kunnen leveren. Fibex gaat niet voor minder, wij gaan voor hout van de bovenste plank.

Eén van de uitdagingen van de fineerhandel is om telkens weer de juiste stammen te vinden waarvan het mooiste fineer gemaakt kan worden. Elke stam is anders, ook al heb je misschien met hetzelfde soort te maken. Die zoektocht maakt dat je veel kennis, geduld en passie moet hebben, en dát hebben we bij Fibex. De passie voor het ambacht zit tot in de diepste nerf.

De wonderlijke wereld
van ons fineer

Ben je op zoek naar kwaliteitsfineer? Dan wil je keuze hebben uit een ruim assortiment aan fineer. Dat begrijpen wij. Daarom reizen wij het hele jaar de hele wereld rond om de mooiste stammen te vinden. Geen land is ons te ver. Wat jouw project ook is, Fibex adviseert en levert het beste hout passend bij jouw product of ontwerp.

Elk continent heeft zijn eigen klimaat en daarmee ook zijn eigen soorten bomen. De kwaliteit, de kleuren en de nerven die het hout karakter geven, zijn de belangrijkste focuspunten in onze zoektocht naar het beste hout.

Klik op een continent

Assortiment

Met bijzonder veel zorg en met een focus op hoogwaardige kwaliteit is ons assortiment uitgezocht. Doordat onze voorraad uit meer dan 100 soorten hout bestaat, heb je altijd uitgebreid keuze uit het beste fineer.

Duurzaamheid

Fibex kiest vaak voor duurzaam hout en is officieel FSC® gecertificeerd. FSC werkt aan de bescherming en het herstel van bossen, omdat deze van essentieel belang zijn voor de natuur. Zo kunnen wij duurzaam hout bieden.

Vragen?

We beantwoorden
ze natuurlijk graag.

We nemen graag contact met je op om te helpen
en om samen vorm te geven aan jouw project.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.