Wij gaan met aandacht en precisie te werk

De wensen zijn onze leidraad


Wanneer een zakelijke opdrachtgever een specifieke productaanvraag doet, begint een proces van aandacht en precisie. Dit houdt in dat we de wens en het doel van het project vooropstellen.

Op voorhand is misschien al een bepaald houtsoort in gedachten die qua kleur past bij het project. Dit nemen we als leidraad in de zoektocht naar het beste fineer. Nadat onze zoektocht is afgerond, stellen we monsters van verschillende soorten fineer samen. Hiermee kunnen we een op maat gemaakt voorstel bieden en is er de keuze uit het mooiste fineer.

De mogelijkheden zijn eindeloos


Doordat ons assortiment ruim 100 houtsoorten telt kunnen wij een uitgebreide keuze bieden.

Al die soorten zijn ook nog eens mooi te combineren. Wij denken graag mee. Uit ervaring kunnen we zeggen dat voor een helder beeld en uitleg, een bezoek aan ons magazijn het beste werkt. Samen bekijken we dan de fineersoorten en  kunnen we gedetailleerd in kaart brengen welk type fineer het beste bij jouw project past.

Voorraad fineerhandel Fibex

Overzicht & inzicht

In ons magazijn is onze voorraad zorgvuldig ingericht en gesorteerd op type hout, kleur en patroon. Zo weten we blindelings het juiste fineer te vinden en kunnen we het meest passende fineer tonen waarvan wij denken dat het geschikt is voor jouw project.

Vragen?

We beantwoorden
ze natuurlijk graag.

We nemen graag contact met je op om te helpen
en om samen vorm te geven aan jouw project.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.